Favicon

Schapenservice Hurby

Vleesverkoop

schapenvlees

Vers lamsvlees te koop

Voor vers vlees moet u bij Schapenservice Hurby zijn. U kan bij ons terecht voor allerhande soorten lamsvlees dat u als geheel of in stukken (telefonisch of via ons contactformulier) kan bestellen. Mocht u dat willen, kan u zelf een lam komen uitkiezen, maar dat is in geen geval verplicht. U kan uw bestelling eenvoudig bij ons ophalen. Ons aanbod bestaat onder andere uit:

De voordelen van lamsvlees

Biologisch lamsvlees heeft een verfijnde smaak en is heel gezond. Het valt onder de noemer ‘rood vlees’, wat betekent dat het ons lichaam stimuleert om ijzer uit andere voedingsbronnen te halen. Daarnaast bevat het nog meer voedende stoffen, zoals eiwitten, vitamine B en zink. Ten slotte is onbewerkt lamsvlees bijzonder mager en caloriearm.

halal geslacht
halal logo

Halal geslacht

Onder lamsvlees verstaan we vlees dat een schaap dat jonger dan twaalf maanden is op het moment dat het geslacht wordt. Het hele jaar door hebben we lammetjes, waarvan de ooilammetjes in de kudde blijven en de ramlammetjes uiteindelijk naar een halalslagerij gaan. Hebt u vragen over de slachtprocedure of wil u graag advies voordat u een keuze maakt? Aarzel dan niet om ons een seintje te geven!

Vers lams- of
schapenvlees kopen?

Maak dan snel een afspraak!

schapenservice hurby schaap straat