Verkoop van lams- en schapenvlees

Lamsvlees is kenmerkend door zijn malsheid en uitgesproken smaak.

Lamsvlees bevat veel voedingswaarden zoals eiwitten, ijzer, zink en vitamine B. Daarnaast is lamsvlees bijzonder mager en caloriearm. Lamsvlees behoort tot de categorie "rood vlees" en helpt ons lichaam om ijzer op te nemen uit andere bronnen.

Eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw, het herstellen en onderhouden van weefsels, cellen en organen van ons lichaam.

IJzer is een belangrijk mineraal dat in elke cel van ons lichaam zit. IJzer is van groot belang voor een goede lichamelijke en mentale gezondheid. Het zorgt namelijk voor een goed vervoer van zuurstof, levert energie en ondersteunt het immuunsysteem. Een tekort aan ijzer geeft o.a. de volgende problemen; moe en lusteloos, concentratieproblemen, minder eetlust en gevoeliger voor infecties.

schapenservice_hurby_half_lam.jpg

Lamsvlees bevat meer ijzer dan groenten en granen.

Zink is belangrijk voor de groei, voortplanting, vertering, eetlust, het immuunsysteem en het genezingsproces. Het is niet in zoveel voedingsmiddelen te vinden doch lamsvlees is erg rijk aan zink.

Vitamine B geeft energie, zorgt voor een scherp zicht, een gezonde huid en stimuleert de aanmaak van rode bloedcellen. Lamsvlees is rijk aan vitamine B.

"Schapenvlees heeft een typische, vreemde geur en smaak!"

Als dit nog vers in uw geheugen ligt dan heeft u inderdaad "schapenvlees" gegeten! Schapenvlees is vlees van dieren die ouder dan 12 maanden zijn of vlees van rammen die reeds gedekt hebben.

Echt Lamsvlees is van dieren die beslist niet ouder dan 11 tot 12 maanden zijn en zeker niet van rammen die reeds gedekt hebben

Echt Lamsvlees heeft géén nare reuk en al helemaal géén vreemde smaak.

"Vet stolt snel" "Het vet van Lamsvlees stolt snel, je moet het daarom heet eten en het vlees mag niet te snel afkoelen." Dit is nauwelijks van toepassing op echt lamsvlees omdat dit vlees juist bijzonder mager is en heel weinig vet bevat. Het kleine randje vet dat aan lamsvlees zit wordt bij het bakken of braden verbruikt en stolt beslist niet tijdens het afkoelen van het vlees.

Naast het feit dat uzelf het allerbeste vlees altijd voorhanden heeft kunt u veel van uw vrienden en/of familieleden een enorm plezier doen door hen voor een relatief schappelijk prijsje of als een cadeau iets van iets bijzonders te laten genieten.

Natuurzuiver lamsvlees is nl. niet écht beschikbaar in de Nederlandse winkels en mag gerust gerekend worden tot één van de exclusieve heerlijkheden.

Wanneer u uw eigen vlees laat verwerken voor de diepvries denk dan aan een goede verpakking. Erg handig, praktisch én goed voor uw vlees is een vacuümverpakking. Het plastic van dit type verpakking is nl. aanzienlijk dikker en steviger dan normale plastic zakjes. Hierdoor is uw vlees niet alleen beter beschermd tegen kapot vriezen maar tijdens het ontdooien heeft uw vlees ook meer bescherming. Vraag uw slager hier naar hij doet het met veel plezier!

Overigens zijn de meeste slagers uitstekend in staat om uw vlees heerlijk, met de juiste passende smaken, te kruiden of marineren. Wat denkt u bijvoorbeeld van een op olie gebaseerde marinade met tuinkruiden en knoflook voor uw lamsfiletjes!?? 

Schapenservice Hurby kan een heel of een half lam aan u leveren.

Neem gerust contact met mij indien u wilt bestellen of vragen heeft!

Terug naar overzicht

wilt u meer weten over mijn diensten?

Klik hier
Website laten maken door Modual.