Over Hurby

EEN BEETJE GESCHIEDENIS: 

Veel van mijn klanten en contacten weten niet dat ik in dit prachtige vak begonnen ben als schapen scheerder en klauwverzorger bij mijn ouders op hun bedrijf. Dat werd op een gegeven moment uitgebreid om dat ook bij andere schapenhouders te gaan doen en zo is eigenlijk schapenservice Hurby ontstaan. In deze 6 jaar is dat gelukkig alleen maar gegroeid en meer geworden. 

Zo heb ik op 1 Jan 2013 de schapen van mijn ouders mogen overnemen. En ben ik me daar op gaan richten en heb ik gekeken waar de mogelijkheden lagen. Zo werk ik nu samen onder andere waterschap Rijn en IJssel, Gorsselse Heide, een aantal particuliere opdrachtgevers en de gemeente Lochem.

Over de afgelopen jaren heb ik aan mijn diensten een koeriersbedrijfje toegevoegd en leg me tevens toe op recycling. Sinds 2015 kunt u ook bij mij terecht voor honden en katten brokken welke aan huis worden afgeleverd. In de nabije toekomst zullen er vast nog meer activiteiten volger waarmee ik u als klantenkring nóg beter zal kunnen bedienen.

wilt u meer weten over mijn diensten?

Klik hier
Website laten maken door Modual.